Месец: м.г

Ново промотивно видео ,,Конче бескрајно убаво,,

Проект за локална и регионална конкурентност -општина Конче 

 

 

 

 

Ново промотивно видео КОНЧЕ БЕСКРАЈНО УБАВО

Подобрување на придонесот на туризмот во локалниот економски развој на општина Конче и подобрување на капацитетот на Владата и јавните субјекти за поттикнување на растот на туризмот и олеснување на управувањето со дестинациите. Единица за спроведување на Проектот (ЕСП)

Новогодишна честитка од Градоначалникот на општина Конче

Почитувани граѓани на општина Конче 
Во Новата година Ви посакувам многу здравје, успех и многу убави моменти
поминати во природа, исполнети со мир, спокој и благосостојба.
Среќни Новогодишни и Божиќни празници.
Општина Конче – Мала, едноставна и бесконечно убава.