Ново промотивно видео ,,Конче бескрајно убаво,,

Проект за локална и регионална конкурентност -општина Конче 

 

 

 

 

Ново промотивно видео КОНЧЕ БЕСКРАЈНО УБАВО

Подобрување на придонесот на туризмот во локалниот економски развој на општина Конче и подобрување на капацитетот на Владата и јавните субјекти за поттикнување на растот на туризмот и олеснување на управувањето со дестинациите. Единица за спроведување на Проектот (ЕСП)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *