Водоводната мрежа во с.Долни Липовиќ во должина од 450 метри

Водоводната мрежа во с.Долни Липовиќ во должина од 450 метри ..

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *