Населеното место Лубница добива нови асфалтирани улици во должина од 275м.

Населеното место Лубница добива нови асфалтирани улици во должина од 275м.,со тоа оформуваме уредено населено место кое го заслужува тоа.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *