Реконструкција на сервисна улица ,,4″ и Реконструкција на улица ,,12″Реконструкција на сервисна улица ,,4″ и

Реконструкција на сервисна улица ,,4″ во должина од 391,34 метри, вредност: 3 556 844,39 и Реконструкција на улица ,,12″ 81.6 метри со вредност од : 1 055 554.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *