СЕРВИС ЗА ГРАЃАНИ

ДОКУМЕНТИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА НА ОПШТИНАТА

ФОРМУЛАРИ /ОБРАЗЦИ

Е-ГРАДЕЖНА ДОЗВОЛА

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

ЗАНИМЛИВОСТИ ОД ОПШТИНА КОНЧЕ