Соопштение за работи на електричната мрежа

ПОЧИТУВАНИ ЖИТЕЛИ НА ОПШТИНА КОНЧЕ, ПО НАЈАВА ОД ЕВН НА ДЕН 22.10.2019(ВТОРНИК) и на ден 24.10.2019 (ЧЕТВРТОК) ОД 09:00 ЧАСОТ ДО 15:00 ЧАСОТ ПОРАДИ РАБОТИ НА ЕЛЕКТРИЧНАТА МРЕЖА ВО ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА КОНЧЕ ЌЕ ИМА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА.