Локални избори 2021 општина Конче

Одлука за утврдување и одбележување на места за истакнување на изборни плакати за

Локални избори 2021

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *