Тековни активности на општина Конче

Започнување со партерно уредување на јавни површини во општина Конче -поплочување на тротоари и улици со површина над 2500м2

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *