Село Долни Липовиќ добија асвалтирана улица во должина од 240 метри

Село Долни Липовиќ добија асвалтирана улица во должина од 240 метри…

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *