Уредување на пристапни патеки до верските објекти

Уредување на пристапни патеки до верските објекти

Црква СВ.Цар Константин и Царица Елена с.Лубница, помошна просторија во склоп на Џамијата во с.Конче.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *