Улица во с.Ракитец ,каде се изгради атмосферска канализација и поплочување на истата

Пристапна улица во с.Ракитец ,каде се изгради атмосферска канализација и поплочување на истата.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *