ПОКАЖИ ГО СВОЈОТ ТАЛЕНТ!

This event has ended

Почитувани,

Ве известуваме дека компанијата Солвеј, преку рудниците Боров Дол и Бучим имаат отворен јавен повик за ученици, за бесплатно изучување на англиски јазик и можност да освоите патување во Салцбург!
Пријавете се и покажете го својот талент!
Возрасна граница од 14 до 17год.
Рок на пријавување: 16.01.2022 год.