Соопштение за второ прскање против возрасни комарци !!!

Се известуваат сите граѓани на општина Конче дека второто земно прскање против возрасни комарци ќе се изврши на 22.07.2020 (Среда) од 19:00 до 02:00 часот.

Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот период.