Пријави проблем

    Пријави Проблем

Почитувани граѓани,

Доколку имате било каков проблем кој сакате да го пријавите или сакате да се информирате за нешто поврзано со нашата општина, слободно можете да не контактирате на нашиот:

– телефон број на општина Конче 032 630 325

-факс број: 032 630 327

-Емаил адреса  на Општината  opstina.konce@t.mk .

–  Јавете се на телефонскиот број или пишете ни нашиот маил opstina.konce@t.mk  за проблемот за кои сакате да не информирате во секое време по што истиот ќе биде разгледан од општината и во пократкот период ќе добиете повратна информација за истиот.

 

Општина Конче преку “Е-Општина – Пријави проблем“  Ви овозможува во секое време од денот, седум дена во неделата, да пријавите комунален проблем кој нашите служби ќе се обидат да го решат во најкраток временски рок. Исто така овде ќе добиете информација до каде е решавањето на проблемот кој веќе сте го пријавиле.

    ЕЛЕКТРОНСКИ УСЛУГИ НА ОПШТИНАТА

 

Ви благодариме за соработката

Ваша Општина Конче

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *