Седници на советот

                НОВ СОВЕТ 2021-2025

2024 година

2023 година

2022 година

2021 годинаПријава за присуство на Седница на Советот на општина Конче pdf     ПРЕЗЕМИ

Пријава за присуство на Седница на Советот на општина Конче doc ПРЕВЗЕМИ