Пријави проблем

Почитувани граѓани,

Доколку имате било каков проблем кој сакате да го пријавите или сакате да се информирате за нешто поврзано со нашата општина, слободно можете да не контактирате на нашиот:

– телефон број на општина Конче 032 630 325

-факс број: 032 630 327

-Емаил адреса  на Општината  opstina.konce@t.mk .

–  Јавете се на телефонскиот број или пишете ни нашиот маил opstina.konce@t.mk  за проблемот за кои сакате да не информирате во секое време по што истиот ќе биде разгледан од општината и во пократкот период ќе добиете повратна информација за истиот.

-Користете ја и формата за коментари подолу на страната за проблемот за кои сакате да не информирате во секое време.

Ви благодариме за соработката

Ваша Општина Конче

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *