Седници на советот

                НОВ СОВЕТ 2021-2025

2023 година

2022 година

2021 годинаПријава за присуство на Седница на Советот на општина Конче pdf     ПРЕЗЕМИ

Пријава за присуство на Седница на Советот на општина Конче doc ПРЕВЗЕМИ